Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Mit kezdjek egy prostival?
2019. január 11. írta: Farkas Tibi

Mit kezdjek egy prostival?

love-3261271_1920.jpgFotó: Pixabay

Beléptem néhány társkereső csoportba, írtam egy-két posztocskát, mert felakartam hívni magamra a figyelmet, ami úgy gondolom sikerült. Sok hozzászólást kaptam és elismerő szavakat, de pár hétig lényegében nem történt semmi - egyet kivéve, de arról talán majd máskor beszélek.

Nem szeretnék senkit megbántani, de ami ezekben a csoportokban történik, az minden, csak nem társkeresés. A hölgyek egy része - szerintük előnyös - fotóikkal lájkokat gyűjtöget, de ettől még magányos marad mindenki. Hamar felmértem a helyzetet és nem is tettem bele több energiát, mert minek? 

A napokban cseten üzenetem érkezett egy hölgytől. A profilja alapján tetszetős, csinos hölgyet képzelj el, normál testalkattal, helyes pofival, de semmi extra. Nincs közös ismerősünk, fogalmam sincs ki ő, de tetszik... 
Szia! Hogy vagy? Csak egy köszönés és egy kérdés, közben azon gondolkodom, lehet ismernem kellene valahonnan? Újra megnézem a fotóit, de nem ugrik be semmi. Beszélgetésbe kezdünk, tisztázzuk, melyik társkereső oldalon látott, tisztul a kép. Természetesen hódításba kezdek - még szép -, nem fogom magamat vissza, hiszen én most párt keresek.

Csinos nő vagy! Mondhatok őszintén valamit? 
— Igen!
— Megnéztem a fotóidat és most jobban nézel ki, mint pár éve. Tettél ezért valamit? 
— Semmit!
— Azt hittem futni kezdtél vagy bármi egyéb. De ha csak úgy, az sem baj. Sőt! Egyébként komoly kapcsolatot keresel? 
— Igen!
— Ok! Mit tudsz rólam? Mit írtam a társkereső oldalon? Mi az ami felkeltette érdeklődésedet? 

Kénytelen vagyok kérdezni, mert nem emlékszem mit írtam a csoportban és az egészben az a kínos, csak halványan rémlik valami. Aztán azt is végiggondolom, amíg én kérdezek, addig én irányítok és így azokat az információkat tudom meg, melyek érdekelnek.


— A képed! Semmit nem tudok rólad
— Tetszik a fotóm? De jó! Pedig nem tartom magam egy matyó hímzésnek. 
— Pedig jó!
— Kedves vagy Már most a szívembe zártalak. 
— Hol laksz? 

Ez már jelent valamit. Már ő kérdez és még tetszem is neki. Újra vissza a profiljára, láthatóan régi regisztráció, a megosztásai kaptak lájkokat, és hozzászólásokat is, tehát valós személynek tűnik. Leírom neki, még vidéken lakom, de hamarosan én is budapesti lakos leszek. Jelzem, hogy pár nap múlva rövid időt Pesten töltök, mert az egyik rádió meghívott egy műsorába, egyébként úgy fél éve szakítottam egykori párommal. 

— Gondolom veszel lakást! Én is két hónapja szakítottam!
— Nem! Bérelni akarok, mert egyrészt annyi pénzem nincs, másrészt nem tudom, hogy a nagy város mennyire fog tetszeni. Eddig vidéki kisvárosokban éltem, az azért más. De most nagyon érdekel Budapest, ott vannak a lehetőségek.
— Mikor jössz reggel és este mész? Mivel foglalkozol? 

Elmondom neki, hogy évekig a pénzügyi szektorban dolgoztam és szeretek írni. Természetesen nem hallgatom el azt sem, hogy blogger vagyok és többnyire párkapcsolati és szexuális kérdésekkel foglalkozó témakörök érdekelnek. Ő is elmondja, hogy egy nagy cég telefonosa és ezzel kapcsolatban kérdezem. 

— Szereted? Szeretsz beszélni? 
— Már megszoktam! Hétvégén hosztesz vagyok! Férfiakkal foglalkozom!
— Hosztesz? 
— Szexualitás szintén és pszichológus majdnem.
— Ez izgalmasan hangzik. Most megleptél. 

Nem kapok szikrát! Ez a nő, ha jól értelmezem, hétvégén áruba bocsájtja testét?  Azt gondolom rugalmas vagyok, érett férfiként sok mindent láttam és tapasztaltam, de nem egy prostit képzelek el magam mellé. 

— Pénzt kell keresni! Ez csak munka! 
— Ok! Engem meggyőztél! Mióta csinálod?
— Régóta!
— Évek óta? 
— Igen!
— Nem tudok szavakhoz jutni, pedig velem ilyen ritkán fordul elő. 
— Ha valaki nem fogadja el, nem mellettem a helye.
— Köszönöm, hogy elmondtad! Köszönöm a bizalmat! Te szexelsz a partnereiddel, akik fizetnek ezért? Jól értem?
— Jól! Én komoly kapcsolatot keresek! És te?
— Én is. Ezzel nincs is probléma. Még soha nem volt hosztesz párom.
— Most lesz!...

Hát nem lett! Az első pillanatban azon gondolkodtam, amennyiben bele megy, készítek vele egy interjút, de ezt is elvetettem. Nem akarok és nem fogok senki feje fölött pálcát törni, és tényleg mindenki azt csinál, amit akar. Viszont nem tudom elképzelni, hogy péntek és szombat éjszaka én otthon várakozom, nyugodtan alszom, amíg párom más urakkal pénzért hetyeg. Ezért bárki elítélhet, nálam ez nem fér bele.


Ha lájkolod facebookos oldalamat, több tartalmat láthatsz, ha megosztod posztomat, megköszönöm! 


Millió ölelés!

Farkas Tibor 

A bejegyzés trackback címe:

https://farkastibor.blog.hu/api/trackback/id/tr2714553696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zionnépe 2019.01.12. 12:08:41

Az nem világos miből gondolod, hogy egy esetleges mélyebb ismerettség után is űzte volna az ipart? Ahogy írta pénz kérdés nála, márpedig ha "csak" az, esetleg segíthettél volna neki jobb(an) fizető munka után nézni...

2019.01.12. 12:35:18

Sztem egy 50-es homoszexuális férfi szerepjátékának áldozata vagy..

Oleg Gontar 2019.01.12. 12:37:34

@Zionnépe: szoval ha o fizet a hetvegek utan?

Jakab.gipsz 2019.01.12. 13:12:32

"Mit kezdjek egy prostival?" Próbáld ki megtudod !

Ha már ezt sem, tudod, miért kezded el a moralizálást ? Felcserélted a sorrendet.

mingyá beszólok! 2019.01.12. 14:52:09

Kúrvából lesz a legjobb feleség... :D

kiskutyauto 2019.01.12. 14:56:19

Mert nem jól állsz hozzá, azért nem tudod elképzelni. Nyilván meg kell vele beszélni, hogy oké fogjunk össze, ne legyél telefonos, hanem főállásban kurva én meg kvázi a stricid és a párod, de csak exklúzív elit fuvarokat vállalj be már, én meg szállítalak, védelek stb... (lényegében magán kupi, közös megegyezéssel) a lakásban egy erre megfelelően berendezett szoba lesz. Aztán idővel kvázi madam lehetsz, először egy lányt veszünk fel aztán esetleg kettő lesz és nyilván fluktuálnak. Nem futtatás-kerítés lenne, hanem helyet adunk, amiért a lány fizet bérleti díjat... ő maga hirdet, maga hajtja fel a kuncsaftot illetve... nem bűncselekmény semmilyen oldalról..... de akár azonnal kezdhetjük így, ezesetben azonnal abbahagyhatod mindkét munkád... én ezt ajánlanám neki, ha tényleg amúgy gyönyörű nő és még a kora is megfelelő, nem lepukkant 40 éves lotyó... Ha másért nem, hát mert ugyebár köztudott: kurvából lesz a legjobb feleség... :D ennyi...

2019.01.12. 15:07:56

@mingyá beszólok!: Kutyából nem lesz szalonna,kurvából nem lesz madonna..:)

humorpalanta 2019.01.12. 17:23:07

@Zionnépe: Írja a csaj, hogy két hónapja szakított, de arra a kérdésre, hogy mióta csinálja, azt írja, hogy régóta, nem azt, hogy két hónapja.
Szóval... Eléggé árulkodó.

szelidorzo 2019.01.12. 17:29:22

Hibáztál!

Tudod a nők hány %-a csak a pénztárca alapján választ partnert?
Tudod, hogy hány nő találkozik a párja mellett pénzért és szexel?
Én nem csak az erre szakosodott oldalon(puncs) keresik a leendő partnereket, hanem szinte az összes társkeresőn a 80% a pénzre hajt, max kevésbé felvállalva nyíltan.
Mi az árfolyam? átlagban 20-100 ezer /alkalom plusz wellness stb. Akad aki olcsón, de nagyüzemben űzi, akad aki drágán 1-2 partnerrel. És biz soknak van otthon férje, gyereke, aki semmiről nem tud.
Te legalább nem lettél volna átbacva.
A kedvencem amikor a hirdető hölgyek írják a bemutatkozásban, hogy határozott értékrenddel rendelkeznek, nem prostituáltak, igazi férfit akarnak, aki havi szinten legalább rá költ félmillió forintot. Kb a második levélben közlik is, hogy alkalmanként mennyibe fáj egy két órás randi, és azért mit hajlandóak megcsinálni. Lenyelik-e, hagyják e magukat seggbe dugni, vagy ha kell akad barátnőjük harmadiknak.
Te pont egy őszintét pattintottál le. Butuska.....

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.01.12. 17:51:04

Én is prostiként dolgozom és nekem is van párom, szóval nem értem, hogy ebben mi a nagy ügy, min kell fennakadni. A szexmunka egy ugyanolyan munka, mint bármelyik másik, ebbe ugyanúgy belefér egy kapcsolat, sőt igényeljük a kapcsolatot.

Hogy te nem őt képzeled magad mellé, csak mondd ki és köszönjetek el, azért ekkora felháborodást nem ér a dolog, hogy gyakorlatilag sértésnek vedd a közeledést.

moonshadow 2019.01.12. 17:51:09

El tudom képzelni a sztorit, de az milyen már, hogy valaki társkeresős beszélgetéseit kiteszi közszemlére csámcsogni.

Zsuzsi25 2019.01.12. 18:31:06

@kiskutyauto: És ebben a csajnak mi a biznisz???? Ha en ilyesmi megelheteshez futamodnek, az kurvaisten, hogy nem hagynam h. egy ferfi dirigaljon. Kvázi "futtasson".

Dread Naughty 2019.01.12. 19:19:34

Nem kell itt ez a moralizálás. Senki nem fog egy kurvával kapcsolatot kezdeni, neked sem kell ezt külön megindokolni.
Köszönd meg az őszinteségét és kattints az x-re, ennyi.

mingyá beszólok! 2019.01.12. 20:22:06

@Zsuzsi25: szeretne "normális" életet. Tudod, amikor belefáradt, vagy nem megy a biznisz már, és kell egy veréb aki eltartja. Nézz utána mi az a findom, meg fogsz lepődni, mennyi original hülye él ebben az országban... :)

Burgermeister 2019.01.12. 21:16:01

Ez simán palira akart venni,leszipojozza rolad a lét oszt tovább áll, régi trükk, nem kell neki bedőlni!!! Persze aki szököévente jutt muffhoz az bekajalja es még el is hiszi hogy mekkora kan.

Orville 2019.01.12. 21:27:57

4 évig éltem együtt egy prostituálttal. És nagyon jó volt. Diplomás volt, intelligens, csinos. Napi 2 órát sportolt, vagy úszott. Kár hogy vége lett.

Meridian74 2019.01.12. 21:42:29

@Orville: oszt' miért lett vége, ha működött 4 évig is...?

mingyá beszólok! 2019.01.13. 05:28:37

@Meridian74: elfogyott a lé, megunta, jött egy frissebb, lóvésabb verébb. Valami. Örüljön inkább...

Zsuzsi25 2019.01.13. 07:26:41

@mingyá beszólok!: De nem a csávo tartja el (ha futtatja) hanem a Nő dolgozik, a pasi meg csak lenyulja. Ezert kerdeztem, h ebbeb mi a biznisz a Nőnek. Amugy nincs uj a nap alatt. Rengeteg szaktarsam csinálta fősuli mellett. 1-2 ora alatt megkeresték azt, amit en a tescoban egy hónapnyi ejszakai kasszazassal. (Akkor még 0-24ben nyitva volt) Kaptam ajanlatokat. Beszerveztek volna, de nem volt hozzá gyomrom. Pedig nincs benne semmi elitelni valo.

2019.01.13. 12:54:22

@mingyá beszólok!: Hát sajnos nem mondhatom.. A nickem egy szójáték, a képen pedig Mata Hari kémnő látható..

Orville 2019.01.15. 12:36:54

@Meridian74: Munka miatt - mindketten más más városban kaptunk munkát. Távkapcsolatban meg nem hitt egyikünk sem.

2019.06.04. 21:37:03

@Serial Slut: Nem, a szexmunka NEM ugyanolyan munka mint a többi. Azért ne szállj el ennyire kérlek.
Bennem semmi elítélés nincs, élj, ahogy neked jó, de piszkosul nem ugyanolyan munka a tied, mint egy bankpénztáros vagy egy iskolai tanárnő.
süti beállítások módosítása