Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hányszor helyezzem beléd "bizalmamat"?
2019. január 18. írta: Farkas Tibi

Hányszor helyezzem beléd "bizalmamat"?


ashley-schulze-765488-unsplash.jpgFotó: Unsplash

Szeptember vége óta vagyok - újra - itt a közösségi médiában és sokatokkal folytatok privát beszélgetéseket. Többnyire hölgyek tisztelnek meg bizalmukkal, amit itt is nagyon köszönök. Érett korú férfi vagyok és hosszú párkapcsolatok vannak mögöttem, talán ennek is köszönhetem az őszinte kérdéseket és gondolatokat. 

Nem fogok egyénként beszámolni ezekről - még szép! -, de van egy folyamatosan visszatérő témakör: hetente hányszor szeretkezzünk - otthon!!! - és vajon mennyi a normális? 

Néhány éve azt gondoltam, hogy mi férfiak sokkal többet szeretnénk együtt lenni kedvesünkkel, de be kell látnom, sok pár életében nagyon más a helyzet. Több tucat beszélgetésről van szó, és azt gondolom, azokban az estekben, ahol a nő nem kapja meg a szükséges szexet és figyelmet, bizony nem mond le vágyairól, legfeljebb ezeket nem otthon valósítja meg. 

Az utolsó párkapcsolatom az olvasók előtt "zajlott", hiszen közös blogunkban mindketten írtunk érzelmeinkről, vágyainkról, kalandjainkról és egyéb gondolatainkról. Abban az időszakban is sok embert érdekelt a téma, nem véletlenül jött elő újra. Azt bátran kijelenthetem, párkapcsolatunkban  a mi libidónk is folyamatosan változott, talán az első évekhez képest még csökkent is, de újra egymásra találtunk, és jobban kívántuk egymást, mint valaha.

Rendszeresen közösen fürödtünk (kádban), érzéki masszázzsal kényeztettem, néha kipróbáltunk szexuális kütyüket, közösen néztünk pornót, a szabadban is szerelmeskedtünk - jó időben - , hiányos öltözékben fotóztam és hosszan sorolhatnám, mi mindent éltünk meg együtt. Nem is volt problémánk a szexuális étvágyunkkal és most nem akarok számokat mondani, mert talán el sem hinnéd! 

Viszont a számoknál sokkal fontosabb a tartalom, hogy mit és hogyan teszünk, vajon a szívünk is benne van, vagy csak egy gyors numera két fejfájás között? Meggyőződésem, hogy jól működő párkapcsolatnál minden befolyásolható, folyamatosan építhető és játszható. Igen! A játék, ha szerepet kap életünkben, csodát tehet párkapcsolatunkban. Talán ezért is mondják a bölcsek, mindig maradjunk játékosak! 

Viszont ténylegesen mondani kellene valamit. Mennyi az elégséges? Sajnos sok férfi mondja otthon párjának, neki a heti egy elég - és legyen elég! -, de van ahol még ennél is sokkal kevesebb. Persze, lehetnek nehéz időszakok, akár betegség és minden egyéb más, de én nem erről beszélek. Arról, amikor minden normálisan működik, tehát az élet saját medrében halad, nincs semmilyen szélsőséges helyzet, akkor mennyit szexeljünk? 

Természetesen van saját véleményem és válaszom is, de én most azt kérem, te mond el véleményedet! 

Ha lájkolod facebookos oldalamat, több tartalmat láthatsz, ha megosztod posztomat, megköszönöm! 

Millió ölelés! 

Farkas Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://farkastibor.blog.hu/api/trackback/id/tr8914543948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása