Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Voltam a TV-ben, másnap kirúgtak!
2019. október 25. írta: Farkas Tibi

Voltam a TV-ben, másnap kirúgtak!

film-596519_960_720.jpg

2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom írásaimhoz. Miért nem? Nem akartam megbélyegzett és címkézett emberré válni, de azt gondoltam, akit érdekel ez az életforma, hiteles információt kap tőlem.   

Nagyjából fél év múlva az Index megosztotta első posztomat, majd ezt követően posztjaim többségét, és a néhány száz olvasóból lett ezer, majd tízezer, aztán átléptük a havi százezer, majd kétszázezer kattintást. Ebben az időszakban akkori párom is csatlakozott a posztok  írásához - természetesen álnéven - és így még keresettebbek lettünk. 

Minden pénteken pontban 17 órakor a közösségi oldalainkon megosztásra kerültek új posztjaink, és ez a kiszámítható és tervezett hozzáállás tovább emelte népszerűségünket. Nagyon kevesen ismerték titkunkat, de persze felkeltettük a média érdeklődését is. Nem szeretném részletesen elemezni ezt az időszakot, a lényeg, sok egyeztetés és beszélgetés után Pálinkás Norbert filmrendezőnek igent mondtunk, és párommal részt vettünk a Spektrum TV-nek készült Tabukról tabuk nélkül című dokumentumfilm sorozat első évadjában.

Forgattunk egy budaörsi swinger klubban is, ezzel megcsináltuk a lehetetlent. 2017. november 24-én az RTL Klub Fókusz című műsorában láthatott minket először a nagyérdemű és az esti, a Spektrumon 22 órakor kezdődő dokumentumfilm sorozat ötödik részét gyakorlatilag mi harangoztuk be. Sokat tettünk a produkció sikeréért, hittünk a stábban, az egész csapatban, és a film jelentőségében. Azt gondolom, ez a sorozat nem véletlenül hozott el több nemzetközi díjat és az Amazon sem véletlenül vásárolta meg. 

Sajnos, a mi sikerünk tiszavirág életű volt, mert párkapcsolatunk 2018. júniusban végérvényesen véget ért. Miért? Részletezni nem szeretném, de többek között a média és a nyilvánosság is az okok között szerepelt. Ezért nem hibáztatok senkit -  miért is tenném? -, és nem érzem magamat becsapva. Ennek valamiért így kellett történnie, ezt elfogadtam és új életet kezdtem. Pálinkás Norberték tavasszal újra megkerestek, következik a második évad és szeretnék, ha elmondanám mi történt az elmúlt két évben velem/velünk. Tudtam, hogy egykori párom nem fog kamera elé állni, de kicsi gondolkodás után igent mondtam. 

A stábbal júliusban forgattam és újra lenyűgözött profizmusuk. A filmben elmondom, hogy közel két éve nem járok swinger klubba, új életet kezdtem, és kialakulóban van új párkapcsolatom. A forgatást követő héten találkoztam új Szerelmemmel, aki a múltamat jól ismeri, de a swinger életformával nem tud azonosulni. Felelősbeosztású nőről beszélek, aki köztiszteletnek örvend, egész életében monogám életet élt, sok éve elvált, de csak a hagyományos értékrendet tudja elfogadni.  

Most jön a lényeg! Múlt héten szerdán kezdtem dolgozni egy budapesti áruházban. Három próbanapot töltöttem, napi tizenkét órában árú feltöltést és minden egyéb munkát végeztem. Sokat nem kellett ülnöm és levezetésnek tök jól esett a négyszáz négyzetméteres áruházat zárást követően egyedül felseperni és felmosni. Nem érdekelt, milyen munkát kell végezni, haladni akartam, és tenni a dolgomat. Reggel munkába menet a villamosok oldalán is Thuróczy Szabolcsot láttam és kezdtem egy kicsit besz@rni! 

Mi lesz, ha a filmet meglátják kollégáim? Basszus! Preventív módon, de csak szűkszavúan  jeleztem feléjük,, ne lepődjenek meg, ha péntek este a képernyőn viszontlátnak. Nem beszéltem swingerről, csak néhány mondatot a blogról, párkapcsolati és szexuális tartalomról, és ennyi! 

Másnap délután felhívott az üzletvezető, hogy a kollégák fel vannak háborodva, mert beszéltem a blogról, a filmről, láttak a TV-ben, és ez számukra elfogadhatatlan. Mi van? A munkámmal nem volt probléma, de a hölgy közölte velem, nem tud megvédeni, - kitől és mitől? -, és hétfőn már ne is menjek dolgozni! Halkan jegyzem meg, hétfőn lettem volna véglegesítve. 

Még mindig itt tartunk? Tizenöt éve csatlakoztunk Európához, a huszonegyedik század második évtized végéhez közeledünk, és ez történik velem? Hetero férfi vagyok, mégis vannak meleg színész és zenész kedvenceim. Soha nem zavart a sokszínűség, de csak a példa kedvéért elmondom, nem tudok azonosulni a B.D.S.M. életfelfogással, életformával, és nem tudom gyakorolni a poliámorok életformáját sem, de ettől még nem ítélem el, és nem üldözöm követőit, vagy egykori követőit.

Hány embernek kell elhagyni gyönyörű országunkat, hogy végre ne zsidózzunk, ne arabozzunk, ne cigányozzunk és ne buzizzunk! Mikor élhetünk végre előítélet és félelem nélkül?

Mélységesen fel vagyok háborodva, és nagyon remélem, gondolataim megértésre, elfogadásra találnak. Újra munkát keresek, egy olyan munkaadót, akit nem zavar egykori életformám, hogy havi rendszerességgel szereplek egyik sikeresen működő internetes rádióban, hogy néha írok a szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről. Ezek mind emberi dolgok, nem ördögtől valók!  

Millió ölelés! 

Farkas Tibor

Fotó: Pixabay       32:00-tól láthatsz a filmben engem/minket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://farkastibor.blog.hu/api/trackback/id/tr5815260156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yourmomtits 2019.10.26. 10:10:30

az áruházi raktárosok közül ki az aki spektrumot néz?

2019.10.26. 10:56:48

@yourmomtits:
Ha előtte közli velük a kolléga, hogy aznap este a Spektrumon fog a swingerkedésről beszélni, akkor az összes.

2019.10.26. 11:12:11

Ez tényleg gáz, de a három napos határidő a csodára lejárt, raktárosi vagy polcfeltöltői melót meg nem lehetetlen találni Budapesten, sőt!
Igen, szar volt a szitu az előző melóhelyen, de idiótákkal körbevéve is eléggé szar melózni, vagy nem?

humorpalanta 2019.10.26. 11:30:49

Röhej, hogy még mindig itt tart ez az ország, de ne add fel!
A változások lassan jönnek.
A budapesti munkaerőpiacon meg akkora a hiány, hogy előbb-utóbb az ember talál munkát, csak kitartóan kell próbálkozni. Add be mindenhová a papírod, minél többször

GyökösiAttila 2019.10.26. 12:44:45

Nem hiszem, hogy az 'ország' tart itt. Persze, biztos vannak nyűgös emberek, esetedben én sokkal inkább gyanakszom az üzletvezetőre mint a kollégáidra. De nem emiatt írok, hanem amiatt, hogy nem nevesítetted a céget, ahol ez történt. ezzel szerintem te is hozzájárulsz ahhoz, hogy ilyen továbbra is megtörténhessen. Persze nem maga a cég tehet erről, de hát ez amúgy is világos mindenkinek. Viszont ha megnevezed őket, valami történni fog. Te leírod egy mondatban az igazságot, és más dolgod ezzel sosem lesz. Az internet népe kicsit megpiszkálja az esetet, néhány telefon és néhány rapportra rendelés vélhetően történik, és legközelebb a következő delikvensnek hasonló esetben - ott vagy máshol, ez mindegy - egy picit könnyebb lesz. A hallgatás, a félrenézés soha semmit nem old meg.

enrikokaruszo 2019.10.26. 12:45:17

szerencsétlen alak, azt hitte, kiterjeszthető a kis beteg világa, és még ünnepelni is fogják

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.26. 13:51:06

"Hány embernek kell elhagyni gyönyörű országunkat, hogy végre ne zsidózzunk, ne arabozzunk, ne cigányozzunk és ne buzizzunk! Mikor élhetünk végre előítélet és félelem nélkül?"
Jajj...
Kiteregeted azt, hogy asszonyt kúrja aki éri, meg pofázol a szexuális szokásaidról, jól bejelented, hogy benne leszel a tévében, aztán jössz ezzel a szar szöveggel.
Nem zsidóztak, nem cigányoztak, egy ferdehajlamú árufeltöltővel nem akartak együtt dolgozni. A vezetőnek pedig nem kell az olyan légkör, amiben az egyik alkalmazottat a többi cikizi. ("Hé, Kúrós, hol van a bodzaszörp?", "Kúrós, töltsd fel a polcot gyorsan, mint ahogy anyust töltik péntekenként")
Mellesleg neked ez kell? Hiányzik, hogy basztassanak?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.10.26. 14:08:39

Ilyen a celebek élete: egyszer milliók jönnek, aztán meg hatalmas zuhanás.

vénkujon 2019.10.26. 15:16:34

@MAXVAL bircaman közíró: annyira jól mondod. büszke vagyok rád

vénkujon 2019.10.26. 15:21:37

a posztolónak meg az a nagy szerencsétlensége, hogy pont kifogott egy olyan munkahelyet, ahol az alkalmazottak nem láttak pornót még, és ezért érthetően felháborodtak, megdöbbentek szegények. hasonlóan erkölcsös emberek vannak még a napiszar nevű oldalon. na ők meg nem bírják a meztelen testnek még a látványát sem. magyarország az ilyen erkölcsi zsinórmértékemberek mentén emelkedhet csak fel.

2019.10.26. 17:19:46

Én értem hogy érted. Nem is olyan rossz már az arány, az eddigi hozzászólásokból ítélve. Amik közül kiemelem Birca hozzászólását, akivel messzemenőkig egyetértek.

2019.10.26. 17:21:17

@vénkujon: A másik lehetőség, hogy álszent világban élünk, ahol minden kollégának legnépszerűbb kattintása a pornó, ám rendkívüli módon felháborodnak, talán mert nem ők voltak benne a TV-ben.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.26. 18:08:31

@vénkujon: És mégis hogy jön ide a pornó? Nem teljesen értem a párhuzamot.
Akik láttak már natgeot akkor azok szívesen dolgoznak együtt oroszlánnal?
Vagy ha láttak már horrorfilmet akkor felveszik a farkasembert a húspultra?

Az azért megvan, hogy azok akik állandóan nyígnak a kirekesztettségük ellen, azok a leginkább intoleránsak? Ott vannak a buzik, pl. Jajj, ők ilyenek, így kell elfogadni őket, csúnya rossz homofóbok akik nem fogadják el őket annak amilyenek. Na, de ő azt már nem fogadja el, hogy valaki konkrétan okádik tőle, rosszul érzi magát a társaságában, kirázza tőle a hideg. Az elfogadhatatlan.
Itt ez a balfasz. Senki nem ment utána, nem kémkedett utána, azt csinálta, amihez kedve volt. Ő ilyen, ilyen életet akar, senkit nem érdekelt. Aztán amikor bejelenti, hogy este benne lesz a tévében, megnézik, aztán nem tetszik a kollégáknak, hogy egy perverz marha, és nem akarnak vele együtt dolgozni, akkor ő azt képtelen elfogadni.

Technika Magnatovics 2019.10.26. 19:04:34

Multicégnél az ilyen megengedhetetlen. Ez mely cég volt? Mert a főnök repül ilyen esetben, csak egy kicsit feljebb kell kopogtatni. Persze véglegesítés előtt felmondhatnak indoklás nélkül, ilyenkor ez nehezebb.

marosy 2019.10.26. 20:46:34

Nehéz lehet a swinger élet és ami utánna következik.

CoolKoon 2019.10.27. 00:09:09

@MAXVAL bircaman közíró: Tekintve, hogy hősünk raktárosként keresi a kenyerét, valahogy nem tartom túl valószínűnek, hogy milliókat kaptak volna a szereplésért. Sőt, szerintem semmit se kaptak (vagy ha mégis, akkor se sokat).

CoolKoon 2019.10.27. 00:18:01

Amúgy igen, emlékszek a Siklósi Botond néven írt swingeres blogposztokra, néhányat közülük én is olvastam. Sajnos a nagy nyilvánosság már csak ilyen - ezen a téren tapasztaltabb emberek kapcsolatait is elég gyakran teszi tönkre, ezzel talán már az elején számolni kellett volna.

A raktáros munkához meg annyit, hogy igen, az átlagmelósok legtöbbje mind idióta, és mellesleg rohadék is. Ha valakit irigyel, mert nem akkora tökkelütött idióta, mint ő maga, akkor igenis bele fog rúgni, hogy helyre billenjen kicsi lelke (többek között ezért utálják az ilyenek az értelmiségieket is amúgy). Ha az ember ilyenek között dolgozik, lehetőleg fogja be a száját, pláne ha csak egy kicsit is az ő "értelmi" szintjük fölött van. Ilyen tévéadásról pedig még egy rohadt multiban se beszélnék SENKINEK (még a csapatomon belül se!), egy szarul fizetett kulimunkát végeztető cégben pedig aztán pláne nem.

CoolKoon 2019.10.27. 00:21:58

@Technika Magnatovics: "Multicégnél az ilyen megengedhetetlen." - Na ne vicceljél már! Multicégnél is MINDIG pofára küldik el az embert próbaidőben, ezt kár is lenne tagadnod, és a multikon belül is mindig megvan a lehetőség arra, hogy kitoljanak valakivel simán csak azért, mert nem tetszik az illető pofája (és ezt a lehetőséggel élni is szoktak). A különbség talán csak annyi, hogy a multi nem engedhet meg magának olyan patkánykodásokat, amilyeneket a gennyes félmaffia Magyar vállalkozók simán, és mindig időre fizet.

CoolKoon 2019.10.27. 00:29:33

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Látom, mintha nem értetted volna: igen, pontosan erről írt a fószer is. Hogy mindenféle, a többségtől valamiben eltérő csoportot basztatnak itt, és mindig találnak ürügyet arra, hogy basztassák. Ha zsidó, akkor azért, mert "zsidul". Ha cigány, akkor azért, mert "biztos lop". Ha meleg, akkor azért, mert "buzul". Ha mások az elképzelései a szexről, akkor "fúj, perverz állat, megkövezni!", de az is baj, ha az ember szemüveges, vézna, valamilyen fogyatéka van stb. Viszont a legnagyobb baj mindig az, ha okos. Ezt a sok ütődött proli sose tudja megbocsátani. Minden mást meg tud, de azt, ha valaki okosabb nála, sose. És az áldozataik emiatt szépen lassan elszivárognak Madzsarisztánból, és inkább Nyugaton váltják meg a világot. Itt meg maradnak a nyáladzó idióták.

John Brennan 2019.10.27. 01:10:03

Örülök, hogy kirúgták.
Ma volt egy cikk arról az Indexen, hogy Magyarország a legkevésbé toleráns (fúj, fúj, elmaradottak vagyunk az Index szerint) között van az aberráció elfogadásában. Ez így van rendjén.

John Brennan 2019.10.27. 01:11:00

Örülök, hogy kirúgták.
Ma volt egy cikk arról az Indexen, hogy Magyarország a legkevésbé toleráns az EU-ban (fúj, fúj, elmaradottak vagyunk az Index szerint)az aberráció elfogadásában. Ez így van rendjén.

Örömhernyó 2019.10.27. 02:00:57

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Magyarország az az ország, ahol az EU-s pályázati pénzekkel kifizetett iker kurvákat Add ide a didit című Fekete Pákó dalra az Adrián lassan ringó luxusjachton kúrt és szopatott egy keresztény-nemzeti polgármester és a látványra a hordóhasú ügyvéd-keresztapa verte a csikkméretű faszát és a városi elit ott dőzsölt velük és szívta a kokaint? És ezt a polgármestert újraválasztották? És minden jövedelmét megtarthatta és még az olimpiai életjáradékát sem vonták meg? Ja, nincs több kérdésem.
Magyarország pornó nagyhatalom, Európában Magyarországon van a legtöbb pornószínész a lakosság számához viszonyítva. És mégis ilyen idióták az emberek.

@enrikokaruszo: Végülis a győri polgármestert is újraválasztották, pedig ő nem is a saját zsebéből fizette a luxus szexpartykat és a kurváit. Én a közpénzen orgiázás nevezném erkölcstelennek, nem azt, hogy egy szürke kisegér (igen, a posztoló nem egy nagy szám férfiként) életében párszor elment swinger klubba.

Munkahelyen nekem több bajom van azzal, aki nem végzi a munkáját, kimegy cigiszünetre minden órában egyszer 10 percre, meg aki áskálódik.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 02:08:45

Nem értem, hogy mit nem ért ez a sok idióta kommentelő.
Ha én minden reggel feldugok a valagamba egy kaktuszt, és úgy megyek dolgozni, az az én magánügyem.
Ha én ezt elmondom a tévében, és az ügyfelek úgy jönnek be hozzám, hogy na, ennek a csávónak a valagában egy kaktusz van, akkor az már nem a magánügyem, hanem akármilyen fényt vet a cégre.
Ha pedig a cég vezetőjének azzal gondja van, hogy az alkalmazottnak kaktusz van a seggében, illetve azzal van gondja, hogy az ügyfelek tudják, hogy kaktusz van a seggében, vagy azzal van gondja, hogy az össze kolléga undorodva néz rám, akkor lépni fog. És leginkább azt, hogy kirúg a francba.

Volt régebben egy pornófilm. Ahol egyszer csak feltűnt egy magyar rendőrnő egyenruhában, akit aztán megdugtak. Kirúgták a francba.
Aztán értetlenkedett. Meg a ballib média is értetlenkedett. Mert egyszerűen nem fogták fel, hogy egy ilyen rendőrt innentől kezdve nem lehet kiküldeni egy hangoskodáshoz, sőt sehova. Semmire nem használható, ha a nép első gondolata rá nézve, hogy egyszerre hárman kúrták.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 02:52:40

@CoolKoon: Hát igen. Ha eljár péntekenként, hogy megbasszk a feleségét, és erről blogot ír akkor nyilván okos.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 02:55:43

@Örömhernyó: Figyelj faszfej.
Kurvára nem olvastam el a faszságaidat az első mondat után.
Szóval amiről volt valami bizonyíték, az az, hogy 3-4 vén kujon partiban dugott pár csajt. Nem hogy pályázati pénzek nem voltak a buliban, de még egy nyomorult drogfogyasztásra sem volt bizonyíték, sőt, még arra sem, hogy a csajok pénzt kaptak volna.
Úgyhogy írkálj, hogy milyen hely az ország. kurvára nem fogom elolvasni.

MindenbeKészakarvaBelepofázóZombi 2019.10.27. 06:33:52

Képmutatás felsőfokon. Sokáig álnéven írta a blogot, majd meglepetésként éri, hogy sokaknál a swinger kicsapja a biztit.
Nyilván óriási meglepetés, hogy milyen mérhetetlenül képmutató, elítélő és álszent az emberek többsége, biztosan ezért kezdett álnévvel arc nélküli írni.
Ja, nem pontosan tudta mi lesz a reakció, de így legalább lehet egy kicsit picsogni, hátha valakit ez érdekel

exilis 2019.10.27. 06:46:10

Én is kirúgtam volna, pusztán higiéniai okokból. Kell a fenének a HPV összes, ha beleiszol a bögrémbe.

hhh. 2019.10.27. 06:50:10

Tudtommal 3 nap próbaidő után még indokolni sem kell. Mi itt a baj?

2019.10.27. 07:12:42

@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Pl. a telekügy már sokkal korábban kiderült, csak az még kevésbé ütötte meg a tefélék ingerküszöbét, hiszen évek óta tapsikoltok annak, ahogy kifosztják a kedvenceitek az országot.

De az előbb adtad elő, hogy ha a posztoló a TV-ben dumál a swingerkedésről, vagy a rendőrnő pornófilmben szerepel, akkor onnantól kezdve nem alkalmas a munkájára. Ehhez képest a polgarmesterség rendben van, mert senkinek sem a luxusjachton kurvázás jut eszébe Borkairól. Nem érzed, hogy kettős mércével mérsz akkor is, ha a korrupciótól eltekintünk?

Ferenc Laszlo. 2019.10.27. 07:39:07

@CoolKoon: "Viszont a legnagyobb baj mindig az, ha okos. Ezt a sok ütődött proli sose tudja megbocsátani. "

Szerintem négyszer annyi diplomám van, mint ennek az árufeltöltőnek.
Az eszével semmi bajom.
Reklámozta a hülyeségét, ráment a kapcsolata a majdnem közepes külsejű nőjével, ez van.
Mások meg nem akarnak vele dolgozni. Ugyanez, mikor valami pornósztár liba akart celebkedni más területen, aztán elhajtották.

Valakinek ilyen dolgok nem férnek bele, de ez nem az intelligencia hiánya. Az undort összemosni a butasággal, típusos csúsztatás, ez ilyen liberálharcosoktól.

DFK 2019.10.27. 07:39:14

Aki a párkapcsolatban is érdekesen értelmezi a lojalitást, az bizony a munkahelyen is megkérdőjelezhető módon állhat az ilyen kérdésekhez. Azaz nem megfelelő munkaerő.

Tenkes Kapitánya 2019.10.27. 08:00:59

Elbukta élete állását.
Menjen el a pornóiparba valamilyen technikai munkakörbe.

Inner Circle 2019.10.27. 08:01:19

Bp-i áruház helyett menj el bp-i Airbnb checkin céghez takarítani, vagy ha beszélsz külföldiül, vendéget fogadni. Szerintem fizet annyit mint az árufeltöltés és jellemzően egyedül dolgozhatsz, csak azt nézik hogy hogyan.
Vagy legközelebb ne becsüld alá a magyar szavazóréteg kicsinyességét, gyűlölködését és nemzedékről nemzedékre örökített hajlamát mások ellehetetlenítésére és tönkretételére. Azaz pofa be.

Tenkes Kapitánya 2019.10.27. 08:02:21

@Örömhernyó: Te mindenhova a Borkairól irogatsz? Ráadásul rágalmakat?

Tenkes Kapitánya 2019.10.27. 08:03:42

@Inner Circle: A normalitás tisztelete nem egyenlő a gyűlölködéssel, te gyűlölködő.

arckönyv 2019.10.27. 08:27:28

@John Brennan: az ostobaság a legrosszabb aberráció aztán mégis ünnepled.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 09:16:39

@Zabalint: Miért lenne kettős mérce?
A rendőrnő meg a blogger tudta mit csinál, egyiket sem titokban vették fel, és rágalmazták alaptalanul.
Ráadásul mondjuk Borkai esetében pont a választás előtt jött ki az ügy, és a választók ennek a tudatában őrá szavaztak.

Na, és akkor beszéljün arról, hogy ki kit fosztott ki. A telekügy tudtommal az volt, hogy megvették a paraszttól a telket,
mert tudták, hogy az audi arra akar terjeszkedni, aztán magasabb áron adták tovább. Ami nyilván nem szép, nem korrekt, sőt, az is lehet, hogy van valami törvény erre, hogy büntetendő.
Viszont, itt hol jött a képbe a kedvenc nyivákolásotok, hogy jajj, a közpénz, meg jajj az adófizetők? HOl van itt közpénz?
Átbaszták a parasztokat, akik eladták a szántóföldet. Semmi közpénz nincs a dologban.

Dan da Man 2019.10.27. 10:39:07

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Nem az a baj, hogy buta vagy, hanem, hogy büszke vagy rá. Bezzeg ha a Borkai anyádat dugta volna, akkor kilennél, akkor is, ha anyád szabad akaratából van ott.
Sajnos tankönyvi esete vagy annak, hogy minden, amit másról mondasz, az leginkább rád igaz.
És láthatóan még a Fidesszel is szimpatizálsz.
Ennél több nem kell, hogy a helyeden kezeljenek - a béka segge alatt.

Eyject 2019.10.27. 11:29:55

Együttérzésem az igazságtalanságért ami téged ért Tibor, a társadalom (direkt nem -unk) még képtelen felnőni a valósághoz. Ez a megkülömböztetés erkölcstelen és remélem egy gyönyörű napon a törvény is ki tud állni melletted és mások mellett is hasonló helyzetekben.
A kulcsszó amit észrevettem a képtelenség, az elfogadásra a kommunikációra. Emberi létünk része hogy semmi más tól vagy felé nem tudunk életünk végéig rohanni kivéve a valóságot.
Az egyetlen dolog amit senki nem vehet el tőled az a becsületed, ebben rejlik az ember és az egyén szabadsága. Kivánom hogy a bátorságod és épitő jellegű gondolkodásod virágozzon a jövőben is.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 13:14:42

@Dan da Man: Nagyot mondál kisköcsög.
Sötét vagy mint az éjszaka, és még te beszélsz butaságról?
Hogy a jó kurva anyádba jön ide, hogy Borkai kit dugott, és hogy mitől lennék ki, te ostoba fasz?
Te attól vagy ki tényleg, hogy a fidesz végigkúrta anyádat, és ezért vagy rájuk mérges? Ez a párhuzam?

Egy titokban felvett, és kiszivárogtatott felvétel számodra pont olyan, mint amikor valaki kiáll a világ elé, és elmond magáról valamit?
A blogger után nem nyomozgatott senki, nem titkos videókat csináltak, hanem a magánügyét kiteregette. Aztán rinyál, hogy másoknak nem tetszik.
Egészen hihetetlen, hogy a fajtádnak nem nagyon számít az igazság, ha éppen utálni kell a fideszt.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 13:24:57

@Eyject: Hát igen, avasd szentté a kujont, hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot tényleg.
És sírjál amiatt, hogy a társadalom nem fogad el valamit, de közben nehogy elfogadd mások érzékenységét.

vbn 2019.10.27. 14:09:52

"Nem hogy pályázati pénzek nem voltak a buliban"

Akkor ez mi???

www.youtube.com/watch?v=WsGrHod4BmI

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 14:52:49

@vbn: Hát így mindjárt más. Szóval a győri polgármester felel a székesfehérvári lányok uniós pályázatáért?
Ha még hozzávesszük, hogy 18 január elsején került fel a jutubra, akkor gondolom még időutazás is benne van.

vbn 2019.10.27. 17:39:36

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: igen, simán adhatott a pályázatokhoz "hátszelet"...

Időutazásról szó sincs, hiszen ekkor (2018-ban) már több éve folyt az "együttműködés" az ikerpárral (is).

Peace! :-)

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 18:42:33

@vbn: :D:D
Hát persze, simán adhatott hátszelet. Hiszen másik város, és másik megye. De nyilván ő volt. De lehet, hogy a nyírbátori sertéshizlalda uniós támogatása is Borkai seggéből jött..
Ugye bizonyíték egy cseppet sem hiányzik?
Igaz, hogy Borkainak se a pályázatokhoz, se Fejér megyéhez nincs semmi köze, de gyártsunk csak konteókat, és higgyünk bennük.
l
Az Mszp-s csávó aki a videón konkrétan csíkot húz, és lopásrokról beszél, az manipulált anyag, és nem ismerték fel.

CoolKoon 2019.10.27. 19:05:42

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Ha eljár péntekenként, hogy megbasszk a feleségét, és erről blogot ír akkor nyilván okos." - Nem azt mondtam, hogy okos. Csak azt, hogy okosabb, mint az árufeltöltő kollegái. Az ilyeneknek elég az is, ha valaki egy icipicivel okosabb náluk, vagy valamiben más, mint ők.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 19:33:55

@CoolKoon: Mitől lenne okosabb, mint a többi kollegája?
Komolyan érdekelne, hogy két árufeltöltő közül milyen logikával szűröd le,, hogy a swingeres okosabb.

CoolKoon 2019.10.27. 19:34:44

@Ferenc Laszlo.: "Szerintem négyszer annyi diplomám van, mint ennek az árufeltöltőnek." - Azt tudtad amúgy, hogy a tudást nem feltétlenül a diplomák számával mérik?

"Mások meg nem akarnak vele dolgozni. Ugyanez, mikor valami pornósztár liba akart celebkedni más területen, aztán elhajtották." - Szerintem nem ugyanaz a kategória, hogy egy pornósztár médiaceleb akar lenni, és hogy egy ismeretlen alakot meggyűlölnek a munkahelyén azért, mert látták a tévében. Ugyanis normál esetben a kollegáknak az égvilágon semmi közük nincs ahhoz, hogy az illető mit csinál a szabadidejében, amikor nem munkában van. És pont amiatt sír -amúgy abszolút jogosan-, hogy minden barom úgy érzi, hogy rohadtul köze van ahhoz, hogy mit csinál a másik, akár a szabadidejében is, és ehhez mindenki vadul bólogat, ahelyett, hogy az ilyen kotnyeles rohadékoknak elmagyaráznák, hogy kuss a nevük, és ha nem a munkájukat fogják végezni, akkor kivágják őket mint macskát szarni. Aztán ennek megfelelően mindenhol kotraszelektált klikkek alakulnak ki (ebben pártunk és kormányunk struktúrái és munkamódszerei igazából a társadalom elrendeződésének tükörképei), akik kiutálnak maguk mellől mindenkit, aki nem illik bele a korlátolt világképükbe.

"Valakinek ilyen dolgok nem férnek bele, de ez nem az intelligencia hiánya. Az undort összemosni a butasággal, típusos csúsztatás, ez ilyen liberálharcosoktól." - Dehogynem, csak ezt a képmutató emberek mintha nem akarnák megérteni. Amíg valaki a munkáját rendesen végzi, és a szabadidejében nem gyerekeket darabol/erőszakol meg, addig az se tud igazán érdekelni, ha az illető akár naponta orgiákat rendez a nappalijában.
De akkor megpróbálom máshogy megközelíteni a témát: tegyük fel, hogy valamelyik kollegádnak nem tetszene, ahogy a gyerekeidet neveled (undorodna a nevelési módszereidtől), és emiatt teszem azt bemószerolna a főnöködnél. Te jó néven vennéd, ha erre hivatkozva valahogy kiebrudalnának a cégtől, és nem indítanál ellenük adott esetben munkaügyi pert?

CoolKoon 2019.10.27. 19:39:17

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Mitől lenne okosabb, mint a többi kollegája?" - Onnan, hogy olvastam pár blogposztját (vagy itt van példának akár a fenti szösszenet is). Aki választékosan, helyesírási hibák nélkül képes hosszú, összefüggő szövegeket (történetek) leírni élvezhető stílusban, az nem egy buta ember. Egy átlagos árufeltöltő/raktáros ilyet egyszerűen nem tud.

CoolKoon 2019.10.27. 21:44:23

@DFK: "Aki a párkapcsolatban is érdekesen értelmezi a lojalitást, az bizony a munkahelyen is megkérdőjelezhető módon állhat az ilyen kérdésekhez." - Áruld már el légyszíves, hogy ezt mégis miből vezetted le. Érdekelne a dolog logikai menete...

CoolKoon 2019.10.27. 21:46:59

@Tenkes Kapitánya: "A normalitás tisztelete" normál esetben nem mások megalázásában, ellehetetlenítésében, és kiutálásában nyilvánul meg. Kivéve Magyarisztánt persze.

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 22:31:13

@CoolKoon: Mert, te hány árufeltöltővel ültél le értekezni? Ez a nagyon okos ember ugyan miért árufeltöltőként dolgozik, miért nem mittomén professzorként az egyetemen?
Egyébként nem érzed gáznak, hogy durván általánosítasz, kijelentesz egy csomó emberről valamit (nem tud helyesen írni egy árufeltöltő) majd három sorral lejjebb arról papolsz, hogy mennyire nem szép általánosítani?

Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27. 22:45:19

@CoolKoon:
Egyébként kicsit összemosol dolgokat. Az senkit nem érdekelt, hogy a csávó naponta orgiázik a nappalijában. Senki nem is tudott róla, senki nem is szólt bele. Magánügy.
Ahogy bement a tévébe, és kiteregette a szennyest, jól bemutatta magát a kollégáknak, főnököknek, vevőknek. Onnantól már nem magánügy.
És a kollégáknak meg joguk van undorodni, vagy félni, vagy akármilyen véleménnyel lenni róla, esetleg olyannal, hogy nem akarnak vele dolgozni.
Illene ezt elfogadni ha már olyan rohadt intelligens.
A cégnek pedig van egy imidzse, amibe esetleg nem fér az bele, hogy egy baknyúl legyen az eladótérben. Ahogy valószínüleg az se férne bele, ha a Kelemen Anna állna a húspultban.

Érdekes módon az összes piercinges meg fültágítós meg rommátetovált idióta is állandóan addig lázadó amíg ki nem vágják egy-két helyről. Onnantól meg a nagy kívülálló egyéniségek átmennek rinyáló picsákká, hogy őket miért nem fogadják el.

Örömhernyó 2019.10.29. 09:52:25

@exilis: Az emberek jó része HPV-s swingerklub nélkül is.

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: A két iker csaj EU-s pályázati pénzt kapott egy esküvőiruha szalonra. Így lettek kifizetve.

Örömhernyó 2019.10.29. 09:58:55

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: A két kurva székesfehérvári, ők voltak többek közt azok, akik a luxusjachton kúrtak a fideszes főurakkal. Van még kérdés?
Ez egy ilyen ország. Pártszimpátia alapján véditek a tolvaj, erkölcstelen polgitokat, közben ha a szürke kisember elmegy saját pénzén swingerezni, akkor pellengérre van állítva.
A swingerklub nem a műfajom, de volt rengeteg többes szexélményem. Nem fizettem sose szexért. Fiatal lányokkal voltam többesben, akik közül többen ma már ügyvédek, jogászok, nagy multinál könyvelők, adószakértők.

Tenkes Kapitánya 2019.10.29. 18:43:00

@CoolKoon: el vagy tévedve, nincs szó itt megalázásról, a kiutálás, kirúgás pedig jogos! Ráadásul A pali magát jelentette! És még ő csodálkozik! Elképesztő, milyen emberek vannak!

Tenkes Kapitánya 2019.10.29. 18:46:02

@Örömhernyó: Senki nem védte Borkai félrekúrását és yachtozását. Csak a jellemhibádból fakadó hazugságaidat rótták fel neked. Erre meg még te támadsz vissza, azt, hazudva, hogy pártszimpátiából fakadóan védenek erkölcstelenségeket. Miért vagy te ilyen hitvány ember (?) ?

Eyject 2019.10.30. 09:25:37

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Örülök hogy kielégitetted az internetes sorozat kommentelő vágyaid. Látható hogy nem egyszer, kétszer vagy ötször kommenteltél. A variáció hiányzik és valószinűleg a 0-ás véralkohol is ezért elég unalmas olvasni, mocskos és értelmetlen. Lehet ezért vagy annyira dühös?
A racionalitás nem az irracionalitás ellenszere és teljesen hasztalan azzal szemben.
De másokért itt a példád. "Kurvára nem olvastam el a faszságaidat az első mondat után." "kurvára nem fogom elolvasni."
Kivánom a gyógyulást ami nem valószinű még rövid távon sem, de gondolom legalább az hogy a békét találd meg magadban hasznosabb.
A béke nem egy végcél, hanem alapvető az emberben, ha az nincs meg, még a reggelidet se tudod élvezn nemhogy az életed egészét.

CoolKoon 2019.10.30. 10:50:38

@Tenkes Kapitánya: "A pali magát jelentette! És még ő csodálkozik!" - Igen, ez szerintem is elég hülye ötlet vot a részéről.

"a kiutálás, kirúgás pedig jogos!" - Ja, te is így csináltad a rég csődbe ment cégedben, ugye? És szerinted nincs összefüggés aközött, hogy a legtöbben buzgón helyeslik az ilyesmit, meg aközött, hogy Mo. egyre inkább egy pöcegödörre kezd hasonlítani, ugye?

Tenkes Kapitánya 2019.10.30. 23:00:32

@CoolKoon:
Magyarország pöcegödörre hasonlít? Te egy alternatív valóságban élsz.

CoolKoon 2019.10.31. 00:08:21

@Tenkes Kapitánya: Ja, hát persze. Mert valójában mindenki kedves, az idióták legfeljebb a kisegítőben lépkedhetnek előre a ranglétrán, és azt a sok-sok rohadékot csak behallucinálom magamnak, ugye? Ja és ez a poszt is színtiszta kitaláció, ugye?

Tenkes Kapitánya 2019.10.31. 08:44:50

@CoolKoon:
A te környezetedet pöcegödörré teszed a viselkedéseddel, és általánosítottál, így értem már.

CoolKoon 2019.10.31. 12:25:05

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Mert, te hány árufeltöltővel ültél le értekezni?" - Képzeld, dolgoztam árufeltöltőként.

"Ez a nagyon okos ember ugyan miért árufeltöltőként dolgozik, miért nem mittomén professzorként az egyetemen?" - Még egyszer: NEM azt mondtam, hogy nagyon okos, csak annyit, hogy szemmel láthatóan okosabb egy átlagos árufeltöltőnél. Mit olyan nehéz ezen megérteni?

"kijelentesz egy csomó emberről valamit (nem tud helyesen írni egy árufeltöltő)" - Hol írtam én ilyet? Viszont azt továbbra is tartom, hogy egy átlagos árufeltöltő nem tud élvezetesen írni, mert egy átlagember se tud élvezetesen írni. Ebben nincs semmi kirekesztő, ez egyszerűen csak tény.

"majd három sorral lejjebb arról papolsz, hogy mennyire nem szép általánosítani?" - Ami igazán vicces, hogy az általánosításokról egy szót se szóltam.

CoolKoon 2019.10.31. 12:34:08

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: "Ahogy bement a tévébe, és kiteregette a szennyest, jól bemutatta magát a kollégáknak, főnököknek, vevőknek. Onnantól már nem magánügy." - De, mivel a céget, ahol dolgozik, és a kollegáit nem említette, a cégnek és a kollegáinak abszolúte totál semmi köze hozzá. Kicsit olyan ez, mint amikor a Boros-Bochkor féle Bumerángba anno betelefonálgatott egy fószer, aki gumigyárban dolgozott, és őt (lényegében erre hivatkozva) kirúgták. Jogilag nem tehették volna meg, mert a cégnek semmi köze ahhoz, hogy munkaidején, cégen kívül kivel beszél az ürge (de persze megtették, mert Magyarország a mocskos rohadékok országa). Igen, a swingeres fószer esetén jogilag megtehették, de ettől még ugyanolyan visszás, hiszen pofára ment a dolog.

"És a kollégáknak meg joguk van undorodni, vagy félni, vagy akármilyen véleménnyel lenni róla, esetleg olyannal, hogy nem akarnak vele dolgozni." - Ja, hát ennyi erővel nekem is jogom van undorodni az éjsötét, végtelenül ostoba proliktól, akik mindenkinek csak ártani tudnak, de túl sokan vannak ahhoz, hogy bárki is elítélje őket az idegesítő butaságuk miatt.

"Illene ezt elfogadni ha már olyan rohadt intelligens." - Miért kéne elfogadnom azt, hogy más mondvacsinált indokok miatt undorodik pl. tőlem? Dehogy kell elfogadnom, inkább ő menjen a francba.

"A cégnek pedig van egy imidzse, amibe esetleg nem fér az bele, hogy egy baknyúl legyen az eladótérben." - Árufeltöltői/raktárosi szinten?! Ezt te sem gondolhatod komolyan...

"Érdekes módon az összes piercinges meg fültágítós meg rommátetovált idióta is állandóan addig lázadó amíg ki nem vágják egy-két helyről." - Érdekes, hogy valahogy mégis talál az összes ilyen valamilyen normális munkát, ahol általában még meg is becsülik őket (urambocsá' akár magasabb fizetést is kapnak) mint a raktárban/szupermarketben/logisztikai központban.

CoolKoon 2019.10.31. 12:38:33

@Tenkes Kapitánya: "A te környezetedet pöcegödörré teszed a viselkedéseddel" - Szóval valójában te vagy az, aki hallucinál, értem már. Azért igencsak beszédes az a kognitív disszonancia, amit itt bemutatsz. Le merném fogadni, hogy egyike vagy azoknak, akik évekkel ezelőtt elmartak a maguk közeléből minden értelmes embert (szigorúan pofára), és ostoba, de legalább végtelenül szervilis idiótákkal vette körbe magát, akik továbbra is kitartóan bizonygatják, hogy minden rendben, még akkor is, amikor a hitelező már a céges gépet viszik (mert csak az maradt már)...

Tenkes Kapitánya 2019.10.31. 12:53:09

@CoolKoon: Én az olyan faszfej panaszkodókat és áskálódókat távolítom el a környeztemből, mint te.

CoolKoon 2019.10.31. 13:30:46

@Tenkes Kapitánya: Jé, még értelmesen beszélni se tudsz. Nem vagy te NER-es """vállalkozó""" egészen véletlenül? Azok szoktak ilyen tuskók lenni. Miattatok menekül innen minden értelmes ember, amerre csak lát.

Tenkes Kapitánya 2019.10.31. 14:46:01

@CoolKoon: Te an bloc minősítgetsz egy országot, benne minden lakójával, magaddal is. Én téged minősítettelek, miszerint egy tahó vagy emiatt.
süti beállítások módosítása