Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szexvírus
2020. július 24. írta: Farkas Tibi

Szexvírus


girl-2283539_960_720.jpg

Közel öt éve kezdtem el első blogomat, és azt gondoltam, arcomat és polgári nevemet nem vállalhatom fel. Miért? Mert a szexualitás, és akkori életformám tabunak számított, ebből csak hátrányom származott volna. Akkor tiltakoztam ez ellen, de ma visszasírom azokat az időket, mert most még a vízcsapból is szex folyik, lelketlenül és töményen. Ráadásul márciustól a folyamat felgyorsult, és terjed a vírus, de még nem tetőzik. 

Nem kell nekem cenzné, meg cenzúra, de azért elvárom, hogy önmagukat önkényesen kinevező coach-ok, mesterek, trénerek, abúzust vagy/és traumát megélt mesternők, gourmet-k, hiteles, vagy annak vélt igéiket az általánosítás kerülése mellett hirdessék. Nézzük meg először a hitelességet. Az a párkapcsolati coach, aki öt éve szingli, szerinted hitelesen beszél a sikeres internetes pártalálás témaköréről? Tovább megyek! Hitelesen beszél a párkapcsolatban tapasztalható örömökről, esetleges fájdalmakról, toleranciáról, a párkapcsolatokban napi szinten előforduló kérdésekről? Hm...? 

Aztán az a blogger és vloggernő, aki nem találja önmagát, örömét és orgazmusát, problémamegoldásban ugyan jelesre vizsgázott, de egyébként életében a szex továbbra is probléma maradt? Ugye, ugye? Lehet, hogy ez inkább egy jó üzleti modell - más modell úgy sem lehetne -, és ezzel biztosítja kenyerét, és megélhetését? Én nem tudom, és még véletlenül sem ítélkezem, csak hangosan gondolkodom és kérdezek. 

Mit szólsz a prostiból lett szexoktatóhoz és orgazmus szakértőhöz? Vagy te ilyen foglalkozásról még nem is hallottál? Ne legyél már ennyire tudatlan, felkészületlen és konzervatív! Haladni kell a korral! Inkább legyél testtudatos, tantrikus, szomatikus és főleg orgazmikus! Soroljam még? Na de! Az élet tényleg csak ebből állna? Tényleg csak a testünk van, meg a nemi szerveink, és csak a stimulálás, orgazmus, szexuális vágy, szenvedély szavaink lehetnek életünk legfontosabb fogalmai? És végre fogadjam el, a lelket nem lehet fejleszteni? De azért mondja már meg valaki, csak az a férfi férfi, aki ismeri és alkalmazza a magmegtartást, és te csak akkor lehetsz igazi nő, ha orgazmus közben spriccelsz, és ezt akár egymás után többször megéled? 

Értem én a jó szándékot és azt is elismerem, ezek az emberek a szexualitásról az átlagnál lényegesen többet tudnak, de könyörgöm...az élet biztosan így működik, ennyire egyszerű lenne, és csak a szexről szólna? Ezek persze nagyon fontos és kardinális kérdések. Sőt! Meghatározóak, de a test a lélekkel és szellemmel együtt alkot egységet. Ha szexről beszélünk, nem hagyhatjuk ki érzelmeinket, még akkor sem, ha néhányan azt gondolják, nekik ilyen nincs! Egyébként ebben velük értek egyet...!

Olvasom a mesterek tanulmányait, posztjaikat, nézem videóikat, és persze az alapleírásokban megtalálom a lélek és szellem fogalmát, de a napi gondolatokban ritkán, vagy egyáltalán nem. Párkapcsolataikról nem tudunk semmit, és ez talán azért van így, mert nincs? A szexualitásban van egy bűvös, de mindenki által ismert kifejezés: SZERELMESKEDÉS. Na most kérem, ezt csak azzal lehet csinálni, akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Nem elég tiszta jelenlétről beszélni, ha a sorok és gondolatok között az érzést nem találom.

Egyébként mindenkinek csak pinája, meg fasza lesz, ezekkel csak dugni és baszni lehet, és a többi!

Elnézést ezért, nem az én szavaim! Ezek az egyik "mester" posztjaiban és videóiban rendszeresen előforduló kifejezések. És akkor most itt is leírom, mindenki elolvashatja: A szerelmet nem a szexuális vágy hozza létre! Én így gondolom! Új dolgot mondtam volna? Nem hiszem. Beszélhetünk vágyidentitásról, és kitalálhatunk új fogalmakat, módszereket, ettől még az élet alapigazságai nem változnak. Mindent én sem tudok, viszont a szerelemnek és érzelmeimnek megadom a lehetőséget, hogy betöltsék sajátságos funkciójukat. Persze mondhatnád, nekem könnyű, hiszen párkapcsolatban élek.

A szerelmet nem istenítem, de nem is degradálom, viszont nem akarom mellőzni sem, mert létezik! Ez akkor is igaz, ha van olyan ember, aki életében ezt soha, vagy csak egyszer élheti meg. Kevés dolog van, ami nem vehető meg, de a legnemesebb érzés, és vágyrendszerünket ide sorolom.
Te mit gondolsz erről? 

Millió ölelés! 

Farkas Tibor

Fotó: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://farkastibor.blog.hu/api/trackback/id/tr7316044422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása