Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Érintések, ízek, hangok és illatok
2019. február 01. írta: Farkas Tibi

Érintések, ízek, hangok és illatok

man-2692439_1920.jpgFotó: Pixabay



A bárpultnál ülünk, még kevesen vagyunk, viszont folyamatosan érkeznek az új vendégek. A társalgóban halk zene szól, a fali lapos tévében egy nőt két pasi kényeztet. A levegőben finom illat terjed, talán egy nagyon egyedi illatosító illatát érzem, ahogy keveredik a parfümök illatával. Kellemes érzés, felemelő és ünnepélyes. Hétvége van, szombat este. Szinte kézzel fogható a várakozás, vajon mit hoz ez az éjszaka, milyen élményekkel gazdagodunk?  

Ha azt mondjuk, színes a világ, ez a kijelentés egy ilyen helyszínre kiemelten igaz. Nincs két egyforma stílusú erotikus fehérnemű, vagy azonos, esetleg egymásra hasonlító szettel sem találkoztam egyik éjszaka sem. A magassarkú cipők is erősen különböznek, de vannak hölgyek, akik magassarkú szandált viselnek, de láttam már itt nőt csizmában is. A szemem soha nem legelt még annyi gyönyörűségen, és azt sem gondoltam volna, hogy valaha ilyen helyek vendégei leszünk. 

Néhányan azt hiszik, a swinger klubok világa arról szól, hogy szexuálisan túlfűtött emberek beesnek az ajtón, letépik egymás ruháit és mindenki szexel mindenkivel, válogatás nélkül, eszetlenül és állatias módon. Egyébként most már elárulom, nekem is hasonló elképzelésem volt, kéjenc és kielégíthetetlen embereket láttam magam előtt  és perverzeket. Persze, mindegyik klub más és más, ugyanúgy megtalálható ebben a világban a finom erotika, de a falhozb@szós igények is kielégítésre kerülhetnek. Ez hely és alkalom függő! 

Ma este egy párral itt fogunk találkozni, akikkel egy szexpartner kereső oldalon beszéltünk le egy randit. A Balaton partjáról érkeznek, már látom is őket, nekünk integetnek és hozzánk lépnek. A férfi nagy dumás, lehengerlő típus, aki addig próbálkozik, amíg el nem éri a célját. Egy kicsit köldök nyomkodó, talán még erőszakosnak is mondható. A hölgy csinos, de mosolytalan, talán idővel ez változni fog. Iszunk a bárpultnál ki mit kér és vacsorázni invitáljuk új ismerőseinket. Nem tartanak velünk, mert egy másik párt is várnak. Na fene! Úgy tűnik, biztosra mennek! 

Belépünk az étkezőbe. Egy pár és egy szóló lány válogat az ételekből. Mi rántott sajtot eszünk rizzsel és tartárral. Az egyik asztalnál ülünk, éppen csak belekezdünk vacsoránkba, amikor a szóló hölgy mosolyogva csatlakozik hozzánk. Örülünk neki, bemutatkozunk egymásnak. Szőke, rövid hajú, az a tipikus bögyös nő. Elmondja, hogy három gyermekére otthon férje vigyáz és persze szerelme tudtával van itt. Ők ezt így csinálják. Neki több kell, mint amit otthon megkap és évente párszor ellátogat egyedül a klubba, megéli vágyait és így megy tovább a boldog és közös életük. Ilyen is van! 

A hölgy szexi és csinos, de az a bizonyos szikra egyikünkből sem pattan ki, már most tudjuk, nem vele fogjuk tölteni az éjszakát. Ettől függetlenül nagyon jó hangulatban csipegetünk. Nem eszünk sokat, hiszen bármikor folytathatjuk és egy ilyen helyen teli gyomorral rosszul járhatunk. 

Újra a bárpultnál ülünk és kérünk innivalót. Te elmész Szabival egy masszázsra, amíg én a párossal beszélgetek. Pontosan csak a nyomulós férjjel, mert a hölgy mosolytalan és szótlan. Nem tetszik ez a helyzet. Vajon mi lehet a baj? Vagy csak rossz napja van? Nincs időm ezen sokat tűnődni, mert megérkezik a másik páros. Sportos, negyvenes, szimpatikus emberek. A nő szemében különleges intelligencia és értelem látható, komoly, megfontolt, érdeklődve figyelem. Férje sportos, láthatóan rendszeresen konditerembe járó, olyan atléta alkat. Mindannyian bemutatkozunk egymásnak. Te álmos tekintettel kerülsz elő Szabi kezei közül és új ismerőseink kimondottan érdeklődve tekintenek rád. Ebből még lehet valami! 

Ha nem klubban lennénk, talán még sértőnek is érezhetném, de nem teszem, hiszen ez egy különlegesen izgalmas érzés, amikor szinte láthatom a kapcsolódó energiákat. Itt most talán elindult valami, hiszen kölcsönös a dolog, de persze ez csak érzés, nincs kimondva semmi. Mind a hatan úgy döntünk, egy kicsit lazítsunk, irány a jakuzzi. 

Tusolást követően élvezzük a meleg és csobogó vizet, a meztelen testek közelségét. Semleges témákról beszélgetünk és a nagy dumájúval van egy kis vitád, én már itt tudom, biztosan el ment az a bizonyos hajó, velük biztosan nem lesz közös örömködés. A kölcsönös szimpátia eddig sem volt meg, de ez a rövid párbeszéd eldöntött mindent. 

Viszont sportos ismerőseink kedvesek velünk, figyelmesek és ez természetesen kölcsönös. Most vannak itt másodszor és tetszik nekik a klub, az emberek és a szolgáltatás minősége is. Ez sajnos nem mindegyik helyről mondható el. A  feleség nagyon intelligens nő, temperamentumos. Azt gondolom, a civil életben felső vezető lehet, de klubban a család és a magánélet általában nem beszéd téma. Örülök, hogy itt vagyunk, esélyt adtunk magunknak vágyaink közös megélésére. 

A bárpultnál újra iszunk egy italt és ahogy körülnézünk, bizony sokan vagyunk. Nagy a ház, három szintes, nehéz létszámot mondani, de egy erős szombaton gyakran száznál is többen vagyunk. Az atléta mosolyogva kérdezi, lenne-e kedvünk közösen a fenti szinteken körül nézni. A balatoni pár férfi tagja félhangosan motyog valamit, hogy majd talán később, de pontosan tudjuk, a kérdés nekünk szól. Örömmel megyünk fel a csigalépcsőn.


act-2739968_1920.jpg

Fotó: Pixabay


Az első szinten is sokan vannak. A piros tükrösben párok gabalyodnak és egy telt nőt négy férfi kényeztet. Talán néhányan azt gondolnák, hogy egy mázsás nőt nem fog megkívánni senki. Ez a nő biztosan több száz kilónál, de nagyon szép arcú és így telten is nőies. Nem hiszem el! Alig ismerek magamra! Ezt én írom le egy ilyen nagy darab nőről? Vállalom magam, ugyanis az a bizonyos idea, ami eddig a fejemben felépítettem, teljesen átalakult. Az én szememben a nők többsége klubban megszépül. Talán ez azért van így, mert szépnek akarnak látszani? A szex mindenkinek jár és ide nem csak karcsú és modell alkatú emberek járnak. Ez így van rendjén! 

A vízágyon egy fiatal dekoratív pár merül ölelkezésükbe, szenvedéllyel tesznek mindent, csókolóznak és láthatóan teljesen kizárják a külvilágot, csak egymással törődnek, kéjesen és gátlástalanul. A levegőben kézzel fogható az erotika, de mi feljebb megyünk, azt is látni akarjuk, ami ott történik. 

Itt a fények nagyon trükkösek. Először keveset látunk, de pár perc után már tudjuk követni az eseményeket. Középen, a "buszmegállóval" szemben két nő és egy pasi kényezteti egymást. Nem időzünk itt sokat, mert az egyik láncos "madárfészek" ebben a pillanatban felszabadul, azonnal elfoglaljuk. Leszaladok a körágy melletti polchoz fehér lepedőért. Visszaérkezve a láncot helyére akasztom, ezzel jelezzük, nem tartunk igényt mások társaságára. A lepedőt leterítjük, jó nagy és mi ketten a falhoz közel helyezkedünk el. Nem tudjuk mi lesz, izgalmas egy helyzet. Mi az olyan partnereket kedveljük, akik nem csak dugni akarnak, akik tisztelik a nőt és a férfit, akik érzékien bánnak egymással. 

Megölellek, csókolózunk, érzem energiával telített tested, szinte bizseregsz. Mi lesz itt? Simogatjuk egymást és közben megszabadulunk ruháinktól. Már teljesen egymásé vagyunk, szenvedélyesen ölelkezünk, és te hanyatt fekszel. Tudom mit akarsz! Már a melleidet cirógatom, puszilom és csókolom és lejjebb, még lejjebb...lassan, nagyon lassan csinálom. Ismerem a tested, az összes porcikádat, tudom mit és hogyan szeretsz. A lábad közé érek, ismerős minden, de most mégis a szívem a fülemben dobog. Finoman érintelek, érzem a kéj nedveit, szeretem ezt az ízt, hiszen ez is te vagy, a részed, kellemes és illatos. Ajkaimmal és nyelvemmel kényeztetlek, szerelemből és nem kényszerből. Minden mozdulatom az odaadásról, szeretetről és a boldogságról szól. Jó itt elidőzni, a világon a legjobb. 

A nyelvem hegyével izgatlak ott, ahol talán a legtöbb idegvégződésed van, nem akarok sietni, az örömödet keresem. Nagyon élvezed, talán most gyorsabban hangolódunk egymásra. Persze, ez a környezet és helyzet nagyon pikáns. Távolból egy női orgazmus hangját hallom, érzem testeden, hogy ez hozzád is eljutott, hatással van rád. Egyre nedvesebb vagy,szeretlek csinálni. 

Új ismerőseink eddig bírják, mindketten téged simogatnak, te azt hagyod, talán már követeled is. A nő hozzád hajol és nagyon finoman csókot lehet arcodra, egy pillanatra mintha megremegnél, simogat  ujjaival feltérképezi arcodat, nagyokat sóhajtozva élvezed ezeket a finom mozdulatokat, majd megcsókol. Tested pattanásig feszül a vágytól, pedig még csak az elején vagyunk. Váltanak, most a férfi csókol téged, nagyon lassan, semmit sem siettetve. A nő közben a melleidet simogatja és mellbimbóidat nyalja, izgatja. Jó lenne, ha ez az érzés örökre tartana, megállna az idő, és ebben az energiában lebeghetnénk életünk végéig. 

Soha sem voltál hangos, de a sóhajokból érzem és a testeden keresztül, ez most egy olyan pillanat, amit soha nem feledünk. Ezek az emberek nagyon érzékiek, összehangolt mozdulatokkal építik fel a kéjt. Ismerik a női testet, pontosan tudják, milyen hatást érnek el, hogyan veszítheted el az eszedet, hiszen már nem vagy köztünk, talán a mennybe emelkedtél, az angyalok közé. Beléd csúsznak ujjaim, összeforrunk mi négyen, eggyé válunk, a te örömödre. Közeleg az a pont, amit mindannyian várunk, a közelsége öröm, de egyben bánat is, mert a beteljesülés a folyamat végét is jelenti. Remegve adod ki magadból az érzést, de most hangosan, hogy igen, ezért az élményért jöttünk, ez az igazi beteljesülés, öröm és valóság. 

Boldog vagyok, ahogy az élvezettől remeg a tested, mélyen és nagyon hosszan. Végre visszatérsz közénk, egy kicsit megnyugszol. A sportos nő vállamat simogatja, kellemes érzés, ismerni akarom közelségét, tudni akarom ölelését. Igen! Párt cserélünk,hiszen mind a négyen ezt akarjuk. Ti ketten felülve csókolóztok. Az én partnerem is illatos, érzéki. Más mint te, de talán ebben ez az izgalmas. Jól csókol, nagyon jól, hagyom hogy kezeivel is izgasson. Mindent jól csinál, tetszenek mozdulatai, finom a szája, lassan már én is eszemet vesztem. Szerencsére működök ott lent is, minden rendben. Hosszú hajába túrok és hagyom ahogy gumit húz farkamra, most ő irányít. 

Mindent jól csinál, belém ül, élvezi ahogy belé keményedek és kitöltöm. Nagyon jó érzés, más energia, de finom és megnyerő. Szeretkezünk. Igen, ez nem dugás és ti sem dugtok. Ezekben a percekben talán szerelembe is esünk, de ezt is megengedhetjük magunknak. Most én vagyok felül. Ez a nő csupa izom, sok huszonéves is megirigyelhetné. Élvezzük együttlétünket és nagyon hálás vagyok az életnek.Tudom, te is jó kezekben vagy, örülök, együtt élhetjük meg egymás és magunk vágyait is.

girls-3053051_1920.jpgFotó: Pixavay 

Az a célom, hogy ezt a kedves nőt kielégítsem, nem szeretnék szégyent vallani. Újabb pozíció, most hátulról csinálom, így szeretem a legjobban. Partnerem élvezi, ahogy én is, biztosan tudom, nem fogok elélvezni, mert rám a klub ilyen hatással van. És egyre közelebb kerülünk az öröméhez, a légzése, sóhajai, majd kapkodás a levegő után, aztán megremeg, hangosan élvez, igazán hangosan, mélyről feltörően. Figyelek rá és nem hagyom magára...

Meleg van a felső szinteken, tusolni megyünk, hiszen izzadtak vagyunk. Én nem élveztem el sajnos, mert nem mindig tudok annyira elengedni, hogy sikerüljön. Belőlem ezt váltják ki az érintések, ízek, hangok és illatok. Ettől függetlenül fantasztikus élményt szereztünk egymásnak. Talán a következő alkalommal nekem is sikerülni fog. Nincs hiányérzetem! 

A bárpultnál iszunk valamit, szomjunkat oltjuk, aztán hazaindulunk. Otthon, függetlenül attól hány óra van, ilyenkor szexelnünk kell. És igen! Végre, nekem is sikerül. Jó éjszakát! Szép álmokat!  


Ha lájkolod facebookos oldalamat, több tartalmat láthatsz, ha megosztod posztomat, megköszönöm! 


Millió ölelés!


Farkas Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://farkastibor.blog.hu/api/trackback/id/tr5214598316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása